Začiatok kurzov plávania PK ORCA SPORT sa posúva na neurčito !

Aktualizácia 30.9.2020 (11.00 hod.):

 

S ľútosťou Vám oznamujeme, že naše kurzy plávania nespustíme ani 1.10.2020 a v súčasnej chvíli ani netušíme, kedy to vôbec bude možné.

Bazény na oboch základných školách, ktoré nám zavreli 9.3.2020, dostali opäť STOPku!

Tak ako aj celý šport, aj náš klub stále čaká na aktualizáciu Usmernenia MŠVVaŠ SR, ako aj aktualizáciu opatrení ÚVZ SR.

 

 

 

Aktualizácia 18.9.2020:

MŠVVaŠ SR aktualizovalo Usmernenie MŠVVaŠ SR, podľa ktorého sa telesná výchova realizuje jedine v exteriéri a telocvične ako aj ostatné priestory pre šport (napr. bazén, posilňovňa) sa po novom nemôžu využívať až do 30.9.2020.

ŠTART plaveckých kurzov musíme opäť posunúť, pretože náš klub svoju činnosť vykonáva v bazénoch Základnej školy Pankúchova 4 a Základnej školy Holíčska 50.

Všetkých, ktorí majú rezervované miesta v našich kurzoch aj naďalej žiadame, aby zatiaľ neuhrádzali akékoľvek príspevky na činnosť a počkali s tým až na spustenie našej činnosti, keď k dátumu spustenia opätovne prepočítame ceny kurzov.

 

Vaše telefonáty svedčia o tom, že sa do vody už veľmi tešíte a chýba Vám pravidelná športová aktivita :)

SPOLU s Vami dúfame, že k dátumu 1.10.2020 to po 7 mesiacoch opäť ODŠTARTUJEME. 

 

 

28. 8. 2020

Aj štart plaveckých kurzov ovplyvnia epidemiologické opatrenia súvisiace s Usmernením MŠVVaŠ SR, podľa ktorého sa telesná výchova realizuje jedine v exteriéri a telocvične ako aj ostatné priestory pre šport (napr. bazén, posilňovňa) sa do 20.9.2020 nevyužívajú.

Dané usmernenie platí aj pre náš klub, ktorý svoju činnosť vykonáva v bazénoch Základnej školy Pankúchova 4 a Základnej školy Holíčska 50.

Z uvedeného dôvodu Vám v prílohe prikladáme opravenú ponuku našich kurzov plávania, ktorá upravuje ceny kurzov plávania s ohľadom na ich začiatok až k 21. 9.2020.

Žiadame Vás, aby ste zatiaľ neuhrádzali akékoľvek príspevky na činnosť a počkali s tým až na spustenie našej činnosti!

Po spustení kurzov budeme zároveň priebežne kontaktovať všetkých tých,  ktorý si preniesli preplatky z kurzu 2. - 6. / 2020. Až vtedy budeme totiž vedieť určiť výšku doplatku resp. preplatku s ohľadom na cenu kurzu 9/2020 - 1/2021!

Prajeme úspešný začiatok školského roka a po 6 mesiacoch sa už veľmi tešíme sa na naše opätovné otvorenie činnosti :)

 

 



« späť