Majstrovstvá SR Open a juniorov v krátkom bazéne 2022

Predvianočný víkend sa v šamorínskom 25 m bazéne konali MSR v kategórii Open a junior. Za účasti viac ako 320 plavcov z 50 - tich slovenských klubov sa prezentovali aj ORCA - či. Počas troch dní ( 16. - 18. 12. 2022 ) vyplávali celkovo 26 medailových umiestnení vo všetkých vekových kategoriách nielen v individuálnych disciplínach ale  aj v štafetových súťažiach. Dokonca prišli pomôcť aj " zahraniční seniorskí plavci ". Medailová štatistika 5 zlatých, 12 strieborných, 9 bronzových znamenala v celkovej štatistike počtu medailí 2. miesto. Medzi tých, ktorí vystúpili na stupne pre najlepších sa zaradili:

Dinková Michaela, Mišíková Alexandra, Horňáková Nadine, Fekete Samuel, Sedlák Samuel, Ciesarová Simona, Grožajová Lea, Polák Adam, Krištofová Anna Maren, Poliačiková Kristína, Godarský Šimon, Gavran Lea, Jakubec Jakub. 

Tvrdá práca počas celého tohto roku priniesla svoje ovocie a v budúcnosti sa ukáže, že táto cesta je určite tá správna a ešte viac našich plavcov sa bude tešiť a radovať z predvedených výkonov. Ďakujeme všetkým zúčastneným, samozrejme gratulujeme medailistom a tešíme sa už teraz na ďalší plavecký rok, ktorý začíname po zaslúženom oddychu. 



« späť