ĎAKUJEME a GRATULUJEME

aktualizácia 7.7.2020

Sme radi, že sa nám podujatie  "cORCAvid test" v spolupráci s našimi partnermi podarilo zrealizovať.

Veríme, že sa Vám u nás páčilo a sme radi, že náš  "cORCAvid test" ukázal, že aj napriek dlhej prestávke vo vode dokázali plavci zaplávať kvalitné výkony ako aj množstvo osobných rekordov. 

Výsledky nájdete v prílohe.

Veľká gratulácia všetkym :)

 

aktualizácia 2.7.2020

Po 117 dňoch sa v sobotu 4.7.2020 opäť začne súťažiť aj v plávaní. V 50m bazéne na KP Pasienky začne medzinárodný plavceký mítingu "cORCAvid test".

Záujem zúčastniť sa na pretekoch pôvodne prejavilo rekordných 624 plavcov z 2 krajín. Po nutnej redukcii športovcov z dôvodu opatrení súvisiacimi s covid-19 a po odhláškach (deadline 2.7.2020 o 08.00 hod.) sa na štart postaví 410 pretekárov z 36 plaveckých klub a 2 krajín. Slovákov je 367 a zvyšných 43 plavcov je z Českej republiky.

Štartovú listinu ako aj ostatné súvisiace dokumenty nájdete v prílohe :)

Nezabudnite, že podujatie "cORCAvid test" bude usporiadané v režime hromadného súťažného športového podujatia bez divákov a je nutné dodržiavať všetky bezpečnostné opatrenia a pri akreditácii sú všetci účastníci podujatia povinný odovzdať čestné vyhlásenie !! Rodičia a fanúšici plaveckých športov musia fandiť doma !! 

MOTTO podujatia: "Nevadí, že si málo trénoval. Nepremýšľaj nad milión dôvodmi, prečo to nepôjde. Ber to ako TEST a mysli len na ten jeden dôvod, prečo to pôjde." 

 

aktualizácia 25.6.2020

Plavecký klub ORCA Bratislava teší obrovský záujem plavcov o medzinárodné plavecké podujatie "cORCAvid test", ktoré sa uskutoční 4.7.2020 na KP Pasienky v Bratislave :)

Číslo 624 prihlásených plavcov (z 39 plaveckých klubov a dvoch krajín) svedčí o tom, že nútená prestávka ohľadom COVID-19 našim športovcom nezobrala chuť súťažiť. Každý z prihlásených, tak ako hovorí naša výzva resp. motto podujatia, našiel aspoň jeden dôvod, prečo to pôjde. Máte náš obdiv :)

Ale pretože, zvíťaziť nad COVIDom nie je také jednoduché a stále platia opatrenia týkajúce sa boja s touto chorobou, museli sme tak, ako hovoria aj naše propozície, pristúpiť k redukcii prihlásených športovcov.

Na základe výkonnosti v jednotlivých vekových kategóriách ako aj následného počtu prijatých štartov športovca, sme ako organizátor neprijali na dané podujatie viac ako 180 športovcov :(

Prijatých nájdete v prílohe :)

Nezabudnite, že podujatie "cORCAvid test" bude usporiadané v režime hromadného súťažného športového podujatia bez divákov !! 

Rodičia a fanúšici musia fandiť doma !!

 

17.6.2020

Plavecký klub ORCA Bratislava Vás pozýva na medzinárodné plavecké podujatie "cORCAvid test", ktoré sa uskutoční 4.7.2020 na KP Pasienky v Bratislave.

Toto špeciálne podujatie je venované všetkým plavcom :)

"Nevadí, že si málo trénoval. Nepremýšľaj nad milión dôvodmi, prečo to nepôjde. Ber to ako TEST a mysli len na ten jeden dôvod, prečo to pôjde." 

 



« späť

Súvisiace články