PRIDAJTE SA a pomôžte! Aj vďaka vašej podpore fungujeme:)

Touto cestou chceme osloviť a poprosiť rodičov svojich členov, priaznivcov a fanúšikov plaveckého športu so žiadosťou o podporu činnosti Plaveckého klubu ORCA Bratislava.

 

Vďaka podpore daňovníkov, ktorí nám v roku 2021 poukázali podiel zaplatenej dane sme získali 4 335,36 EUR, ktoré sme použili na spolufinancovanie k projektu nákup klubových tričiek (1140 EUR), nákup 2 ks plaveckých 25m dráh (1548,80 EUR), prenájom priestorov klubovej kancelárie (1427,76 EUR), nákup drobného materiálneho vybavenia pre športovcov (213,20 EUR) a tvorili poplatky súvisiace s vedením samostatného bankového účtu k 2% (5,60 EUR).

 

V mene detí a klubu menovite ĎAKUJEME osobám a spoločnostiam, o ktorých vieme, že nám touto formou pomohli v roku 2021:

P. Janovják, M. Benedeková, K. Ulbrichtová, M. Grožaj, Z. Ďurišová, M. Cák, N. Kashtanová, A. Jakubčeková, P. Kliment, L. Kramolišová, B. Jedličková, R. Hanzel, M. Cabadajová, R. Nieder, D. Horňáková, J. Polák, R. Kraľovič, R. Kramoliš, L. Filipovičová, J. Hraško, B. Michalíková, M. Bošanská, D. Obrtlíková, J. Kršek, M. Božik, A. Minns, L. Očko, A. Benedek, M. Michalík, K. Kováčová, D. Kačániová amo aj spoločnosti SVENAT s.r.o.

 

PRIDAJTE SA AJ VY medzi našich podporovateľov a DARUJTE NÁM, v tomto ťažkom a zložitom období,  2% resp. 3%  Z VAŠICH DANÍ za rok 2021. 

 

Čo budete k darovaniu potrebovať?

Názov: Plavecký klub ORCA Bratislava
Forma: občianské združenie
IČO: 31266665
Sídlo: Za kasárňou 1, 831 03 Bratislava

Ak ste ZAMESTNANCOM, za ktorého odvádza daň zamestnávateľ

Požiadajte zamestnávateľa o ročné zúčtovanie dane a oznámte mu, že budete chcieť poukázať svoje 2 % najneskôr do 15.2.2022.
Keď vám zamestnávateľ urobí ročné zúčtovanie a vystaví Potvrdenie o zaplatení dane z príjmov, vyplňte predvyplnený a editovateľný formulár Vyhlásenie o poukazaní podielu zaplatenej dane z príjmov FO. Z Potvrdenia o zaplatení dane zistíte dátum zaplatenia dane a môžete si vypočítať 2 %/3 % z vašej zaplatenej dane.
Obe tlačivá je potrebné doručiť osobne či poslať poštou na daňový úrad podľa miesta Vášho bydliska do 30.4.2022.

Ak ste FYZICKOU OSOBOU, ktorá si podáva daňové priznanie sama

Vypočítajte si 2 % z vašej zaplatenej dane resp. 3 % - ak ste v minulom roku aspoň 40 hod. dobrovoľníčili.
Vyplňte daňové priznanie, ktorého súčasťou je aj Vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2 %/3 % zaplatenej dane. Využite možnosť dať nám o sebe vedieť, zaškrtnutím súhlasu so zaslaním Vašich údajov.
DP doručte elektronicky na Finančnú správu resp. na daňový úrad podľa vášho bydliska v lehote, ktorú máte na podanie daňového priznania (zvyčajne do 31.3.) a v tomto termíne zaplaťte aj daň z príjmov.
V prípade osobného podania na daňovom úrade je potrebné predložiť aj Potvrdenie o podaní daňového priznania.

Ak ste PRÁVNICKOU OSOBOU

Vypočítajte si 1 % z vašej zaplatenej dane. Ak do termínu podania daňového priznania venujete na verejnoprospešné účely* sumu vo výške aspoň 0,5 % dane, môžete pomôcť až 2 % z dane!
Daňové priznanie je potrebné odoslať elektronicky v lehote, ktorú máte na podanie daňového priznania a v tomto termíne aj zaplatiť daň z príjmov.
Využite možnosť dať nám o sebe vedieť, zaškrtnutím súhlasu so zaslaním Vašich údajov vo Vyhlásení/Daňovom priznaní. Ďakujeme.
Všetky detaily a podmienky venovania 2 % nájdete na www.rozhodni.sk.

* Podmienka je, že sumu vo výške minimálne 0,5 % dane daruje PO organizácii nezriadenej za účelom podnikania. Nemusí to byť nevyhnutne ten istý subjekt, ktorému PO asignuje 2 % dane.

 

Aj vďaka vašej podpore fungujeme :)

 

 



« späť